Archívum
Az elmúlt évek nyilvános és zártkörű
programjai.
Programajánló
A Más Program 2018. 
évi programajánlata


Január 21. vasárnap Arany Sas Patikamúzeum
A Várban berendezett gazdag kiállítási anyag izgalmas látnivalót kínál a gyógyítás múltjából és a patinás bútorokból, tároló edényekből. Sajátos időutazáson vehetünk részt, melyen a múmiapor és egyéb klinikailag igazolt csodaszerek lesznek a segítségünkre.
Találkozó: 9:30-ig a Deák téren a templom előtt.
Étkezés hátizsákból!


Február 18. vasárnap Zenetörténeti Múzeum
Ebben a múzeumban is voltunk már pár éve. Kiállításaival azonban mindig újat mutat számunkra. A népzenekutatás módszereit és eredményeit egészen a kezdetektől tárja fel. Bartók és Kodály munkásságát is részletekbe menően ismerteti. Jónéhány népi hangszer és a népdalok gyűjtéséhez használt eszköz eredetiben látható.
Találkozó: 9:45-kor a Deák téren a templom előtt.
Étkezés hátizsákból! 


Március 11, vasárnap A József Attila Emlékház Megtekintése
Kirándulásunkat a Mester utcánál lévő park és templom megtekintésével kezdjük, majd belemerülünk híres költőnk verseibe és élettörténetébe.
Találkozó: 9:30-kor a Közvágóhídnál, a 2-es és 24-es villamosok végállomásánál.
Étkezés hátizsákból!


Április 15. vasárnap Budakalász Látnivalói
Tavaszi sétánk során körbejárjuk az Omszki tavat, miközben szemügyre vesszük a vízközelben ábredező természetet. Utána ebédelünk, majd felkeressük a Sváb Tájházat, amit a mi kérésünkre nyitnak ki. Folytatásképpen a Kálváriát vesszük célba, majd a dombtetőn keresztül visszagyalogolunk Békásmegyerre.
Találkozó: 9:30-kor a Batthyány téren, a HÉV végállomásánál
Étkezés hátizsákból!