Archívum
Az elmúlt évek nyilvános és zártkörű
programjai.
Programajánló
A Más Program 2020. 
évi programajánlata


Január 18, szombat, A Magyar Elektrotechnikai Múzeum kiállításai
A kiállítás egy, eredetileg trafóállomásként üzemelő art deco stílusú műemlék épületben kapott helyet. Négy termében bemutatja a hazai elektrotechnika fejlődéstörténetét Jedlik Ányostól Kandó Kálmánig. A száz évnél is régebbi működőképes eszközöket és modelleket ki is próbálhatjuk. Az udvaron a "Neonparádé" című kiállításban gyönyörködhetünk: olyan világító neonreklámokban, mint a "Patyolat" "hattyúja, vagy a "Csemege" kosara. A múzeumhoz egy rövid sétával jutunk el, közben megtekintve az utunkba kerülő épületeket és emléktáblákat.
Találkozó: 10:00-kor az Uránia Filmszínház előtt.


Február 16. vasárnap A Szépművészeti Múzeum épülete és kiállításai
A Szépművészeti Múzeum egyike a Milleniumra tervezett épületeknek. Többszöri átalakítás és felújítás után 2019 nyara óta látogatható teljes egészében. A megújult állandó kiállítás mellett olyan, a közönség elől elzárt épületrészek is megtekinthetők, mint pl. a Román Csarnok.
Találkozó: 9:30-kor a Deák téren, a templom előtt. 

Március 22. vasárnap Séta a pesti Zsidónegyedben
Sétánk során megismerkedünk a zsidó életfelfogással a születéstől a halálig, a szokásokkal és a Holokauszt élő emlékével. Látnivalók után kutatva a Rumbach S u, Wesselényi u, Síp u, Dob u, Kazinczy u, Dohány u, Klauzál tér, Dob u útvonalat követjük. Valódi zsidó recept szerint készült édességet is kóstolhatunk a kirándulás elején. :-)
Találkozó: 10:00-kor a Madách téren a Sissy szobornál.